Lakberendezés

Te is szeretnél olyan otthonban élni, amiről mindig is álmodtál, amilyeneket a magazinok oldalain látsz? Nincsenek lehetetlenek!

Ugyan minden ember különböző, egy valamiben mégis megegyezünk. Mindannyiunknak nagyon fontos, hogy az otthon – ahol a mindennapjainkat töltjük, ahova a fáradságos munka után hazatérünk – a lehető legkellemesebb legyen, biztonságos menedéket nyújtson, érezzük az “otthon melegét”. 

Nem elhanyagolhatóak a kényelmi és ergonómiai szempontok,valamint a praktikusság sem, hiszen fontos, hogy a terek kialakítása megfelelően szolgálja az otthoni tevékenységeket, s eközben ne kelljen fizikailag megterhelő mozdulatokat tenni.
A biztonság és kényelem után következik a – sokak által elsődlegesen figyelembe vett – esztétikum. Otthonunk egyéniségünk kifejezője is egyben, így fontos, hogy a színek, anyagok, bútorok és berendezési tárgyak stílusos összhangban tükrözzék személyiségünket.
Azt gondolom, hogy a fent felsorolt szempontok (biztonság, praktikusság, stílus) egyaránt fontosak, hiszen bármelyik is hiányzik, nem tudjuk tökéletesen jól érezni magunkat lakásunkban. Leegyszerűsítve ez a három összetevő együttesen alkot lakásból otthont.

Miért érdemes rám bíznod?

Bármilyen egyszerűnek is tűnik a lakás berendezésének feladata, nagyon sok szempontot kell figyelembe venni és alapos tervezéssel lehet csak elérni a vágyott eredményt. Célszerű szakember segítségét kérni, aki ezt tanulta, ebben már jártas, és nem kell mindennek külön utánajárnia. Ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt meg lehet spórolni, a végeredmény pedig garantáltan magáért fog beszélni, a Te egyéniségedhez, napi rutinodhoz illeszkedő, harmonikus otthont kapsz készen! Ehhez nincs más teendőd, csak felvenni velem a kapcsolatot és megbeszélni egy személyes konzultációt!

A szolgáltatás menete
  1. E-mail, vagy telefonhívás: röviden felvázoljuk az elképzeléseket, megbeszélünk egy személyes találkozót.
  2. Konzultáció: személyes találkozónkat lehetőleg a berendezendő lakás helyszínére szervezzük, mert akkor fel tudom mérni a lakást, adottságait, állapotát, meg tudjuk nézni a tereket és megbeszéljük az elképzeléseidet is, az esetleg szükséges előkészítési munkálatokat. Ez körül-belül 2 órát vesz igénybe.
  3. Ajánlattétel – megrendelés.
  4. Terek kialakítása: vagy átalakítása, vezetékelés, világítástechnika kialakítása, falak, padlók színének, anyagának burkolatának megtervezése.
  5. Terek berendezése: bútorok, berendezések, szaniterek kiválasztása (sorozat-, vagy egyedi gyártású) elhelyezésének megtervezése.
  6. Dekoráció kialakítása: anyagok, textilek, tapéták, dísz- és emléktárgyak elhelyezésének megtervezése.
  7. Beszerzés, szállítás.
  8. Kivitelezési munkálatok.
  9. Átadás – átvétel.

©otthonkep.hu, 2019