Home Staging

A Home Staging maximálja az eladási árat, lerövidíti az eladási időt, és eladhatóvá teszi az eladhatatlant!

Hónapok óta nem tudod eladni házad, lakásod? Neked profi Home Stagingre van szükséged!

A Home Staging nem jelent mást, mint a lakás eladásra, ritkább esetben kiadásra történő felkészítését.

Az első és legfontosabb dolog, amit látnod kell, hogy a vevők nem akarnak problémát vásárolni, így Neked kell – de legalább is  célszerű – a termékedet vonzóvá tenni számukra. Nem véletlenül használtam itt a “termék” szót az “otthon” helyett! A cél ugyanis, hogy a lakásból terméket csinálj, hogy minél szélesebb kör számára válhasson érdekessé, értékessé. 

Ez azzal jár, hogy (a lakberendezéssel ellentétben) itt el kell venni a lakás egyéniségét. Ne legyenek személyes tárgyak, ne legyen minden használati tárgy elől, és ne legyenek extrém, stílusjegyek pl. piros cikk-cakkos festés sem.
Nem, nem csupasz lakást kell megmutatnod, sőt! Tapasztalat, hogy a legtöbb vevőnek nincs fantáziája, nem látja a térben a lehetőséget, ha az üres. Segítsünk neki! Ezt egy ízlésesen, de nem egyedin, kirívóan berendezett lakással megtehetjük.
Lehet dekorálni, de visszafogottan. Itt a terek  funkcióján, méretének érzékeltetésén van a hangsúly. 

A Home Staging nem jelent nagy ráfordítást, ne teljes felújításban gondolkodj! Az apró hibákat azonban mindenképp ki kell javítani, hiszen értéket szeretnénk a Home Staging által növelni!

Lehet, hogy csak egy egyszerű festésre, vagy egy új függönyre lesz szükség, de lehet, hogy csak odébb kell tenni néhány bútort, esetleg kiegészítőket kell lecserélni. Ez mindig az adott lakásban dől el. Az ingatlanod állapotától függően, értékének maximum az 5%-át érdemes beleinvesztálnod, többet semmiképp sem.
Miért érdemes rám bíznod?

A Home Staging lépéseit Te magad is elvégezheted, de kérhetsz profi segítséget. Több lehetőségből is választhatsz attól függően, hogy csupán tanácsadásra van szükséged, vagy esetleg a tervezéstől, beszerzésen át a teljes kivitelezésre.

Ha készen van a szép lakás-terméked, akkor javaslom profival lefotóztatni, hogy a képeken is olyan jól mutasson, mint valójában! A profi fotós tudja, hogy honnan és hogyan fotózza, hogy a lényeg legyen kiemelve. Ezzel kapcsolatban is keress bátran!

©otthonkep.hu, 2019